Strona główna » Aktualności » Catering Wielkanocny
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na potrawy wielkanocne!
Oferta:
Zupy:
- żurek zabielany z jajkiem i białą kiełbaska 40zł/l
- barszczyk czerwony z francuską babeczką lub pasztecikiem 60zł/l (babeczka 10zł / pasztecik 8zł)
- aromatyczna zupa serowa z dymką i boczkiem 60zł/l
Mięsa:
- rolada wołowa w sosie własnym 35zł/szt
- pierś z kaczki pieczona w sosie jabłkowo - żurawinowym 30zł/szt
- roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonym pomidorem 25zł/szt
- devolay z masłem pietruszkowym 23zł/szt
Przekąski:
mięsa pieczone:
- karczek wieprzowy 60zł/kg
- schab ze śliwką 40zł/kg
- polędwiczka wieprzowa 70zł/kg
- tymbaliki drobiowe 12zł/szt
- sałatka jarzynowa 40zł/kg
- sałatka śledziowa z jajkiem i burakiem 60zł/kg
Ciasta:
- babka wielkanocna 60zł/szt
- sernik nowojorski mascarpone 170zł/ 12 porcji
- sernik nowojorski pistacjowy: 190zł/ 12 porcji
Zamówienia należy składać do 28.03.
Odbiór 30.03, do godz. 12:00
czytano: 425 razy
autor: hotel-kinga.pl
data dodania: 2024-03-21 13:21:17
Hotel Kinga
ul. Nadrzeczna 35, 42-311 Żarki Letnisko
tel.: 034 31 44 070
e-mail: hotel@hotel-kinga.pl